115 produkter hittades. Visar sida 1 av 3. 40 produkter visas per sida.
Klicka på produkterna för att få mer information och större bild.

Alla priser anges inklusive moms och gäller tills vidare eller så långt lagret räcker, och endast i vår webbshop.

Sjöö Sandström - handgjorda kvalitetsklockor som förenar hantverk med design och högteknologi

Sjöö Sandström grundades i Stockholm 1986 av Christer Sjöö och Mikael Sandström. De ville förena hantverk och högteknologisk innovation i en och samma klocka. 1993 kom den första klockan Automatic, en elegant automatisk handgjord klocka som vann utmärkelsen Utmärkt Svensk Form 1995. Det stora genombrottet för Sjöö Sandström kom 1997 med Chronolink Worldtimer UTC, en klocka som förutom att den både var analog och digital visade lokal tid i 25 städer runt om i världen. 2014 lanserade Sjöö Sandström det mekaniska uret Royal Capital som lyfte märket till en ny, mer exklusiv nivå.

Idag är Sjöö Sandström en av få oberoende klocktillverkare. Sjöö Sandströms klockor präglas av den stilrena design som symboliserar Sverige och Skandinavien. Klockorna är handgjorda kvalitetsur som tillverkas på Södermalm i Stockholm.

Sjöö Sandströms klockor tillverkas i liten skala och kombinerar tradition, innovation och design. Varje klockmodell från Sjöö Sandström tillverkas i en exklusiv serie och varje enskild klocka testas minutiöst. Klockorna har mekaniska urverk eller quartzverk, är märkta med det världskända Côtes de Genève-emblemet och varje Sjöö Sandströms-ur är dessutom märkt med ett individuellt nummer vilket ger varje klocka en unik identitet.