Företagsförsäljning

Guldur brukar vara en uppskattad gåva i samband med företagsjubileum eller en längre tids anställning. Vi kan erbjuda en rad alternativ för dig som företagare som vill ge dina anställda en jubileums- eller minnesgåva.

Vi hjälper dig självklart med klockvalet. Ska det vara klassiskt eller sportigt, guld eller stål, eller kanske ett fickur? Vi ser till att du och dina anställda blir nöjda.

Vi kan även förse klockorna med gravyr. Både text och logotyper kan användas. Alla klockor levereras i ett present-etui, och ett års klockförsäkring samt två års garanti ingår.

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information om företagsförsäljning, eller en offert.

Skatteverkets regler för gåvor

Under vissa förutsättningar är jul-, jubileums- och minnesgåvor skattefria. Nedan ser du ett utdrag ur regelverket, men om du har några frågor så går det bra att kontakta oss direkt.

Jubileumsgåva är en gåva till en anställd när företaget firar 25-, 50-, 75- eller 100- årsjubileum. Värdet får inte överstiga 1 500 kronor inklusive moms.

Minnesgåva är en gåva av minneskaraktär som lämnas till varaktigt anställda i samband med att den anställde uppnår viss ålder (jämna födelsedagar från 50 år och uppåt), längre tids anställning (20 år eller mer) eller när en anställning upphör. Minnesgåvor är skattefria om värdet inte överstiger 15 000 kronor inklusive moms och inte ges vid mer än ett tillfälle utöver när anställningen upphör.

Du hittar reglerna angående skattefria gåvor i sin helhet på Skatteverkets hemsida.