2 produkter hittades.
Klicka på produkterna för att få mer information och större bild.

Fossil Commuter FS5325
 
1190:-
Fossil Townsman FS5279
 
1490:-
Alla priser anges inklusive moms och gäller tills vidare eller så långt lagret räcker, och endast i vår webbshop.

Klockor från Fossil

Fossils tagline är LongLive Vintage och det präglar Fossils filosofi som är modern vintagedesign och att ge konsumenten mycket för pengarna. Fossils designers skapar nya unika produkter inspirerade av olika livsstils- och modetrender i linje med Fossils vintagetänk. Fossil spänner över en bred målgrupp och vem som helst kan bära en klocka eller ett smycke från Fossil.

Fossil har vuxit från att vara ett litet klockmärke till ett internationellt livsstilsvarumärke med butiker världen över. Fossil är mångsidiga och har förutom klockor även kläder och accessoarer som väskor och skor, allt i vintagedesign. Deras stil återspeglas även i exempelvis klockornas etuier.

Klockor från Fossil finns i alla tänkbara utföranden, så chansen är stor att du hittar en klocka du gillar. De har både damklockor och herrklockor. Armbandsuren finns i allt från modeller som är sportiga till smyckeur. Klockorna finns i stål, gulddoublé eller rosé. Du kan välja mellan läderband eller metallänk och du kan även köpa en kronograf från Fossil.

Lindahls Urmakeri har ett stort sortiment av Fossilklockor. Vi är auktoriserade återförsäljare av Fossil. Det innebär att du kan känna dig trygg med att du får en äkta Fossilklocka när du beställer från vår webbshop. Du får alltid allriskförsäkring och garanti när du köper din klocka från Lindahls Urmakeri.