4 produkter hittades.
Klicka på produkterna för att få mer information och större bild.

Guess Charming W0568L2
 
1490:-
Guess Charming W0568L3
 
1490:-
Guess Soho W0638L2
 
1900:-
Alla priser anges inklusive moms och gäller tills vidare eller så långt lagret räcker, och endast i vår webbshop.

Trendiga modeklockor från Guess

Guess designers har med sin helt unika stil lyckas skapa klockor som är det senaste inom modebranschen. Bär man en klocka från Guess ska man känna sig speciell och tanken är att din Guess-klocka ska kunna krydda en neutral klädsel.

1984 lanserade Guess sin första klockkollektion. Klockorna blev snart populära bland modemedvetna ungdomar. Guess klockor kombinerar amerikansk känsla med europeiskt sinne för detaljer. Guess kommer ständigt med nya klockkollektioner som riktar sig till en ungdomlig och modemedveten målgrupp.

Guess växte fram under 80-talet och blev ett av de ledande jeansmärkena efter att ha varit ett av de första märkena som skapade designerjeans. Guess marknadsfördes med hjälp av supermodeller och genom att synas i ikoniska storfilmer. Det ledde till att Guess växte dramatiskt och blev marknadsledande i USA och ett av de största och mest framgångsrika varumärkena internationellt sett. Guess idag är kända som trendsättare och sin kreativa marknadsföring av moderiktiga plagg och accessoarer som klockor, väskor och smycken.