104 produkter hittades. Visar sida 1 av 3. 40 produkter visas per sida.
Klicka på produkterna för att få mer information och större bild.

Alla priser anges inklusive moms och gäller tills vidare eller så långt lagret räcker, och endast i vår webbshop.

Klockor från Daniel Wellington

Daniel Wellington grundades i Uppsala 2011 inspirerad av en preppy livsstil. Daniel Wellington är eleganta, minimalistiska armbandsur som är tunna och har utbytbara natoband vilka du kan matcha till din klädsel varje dag. Daniel Wellington har på kort tid blivit ungdomarnas favoritklocka.

Daniel Wellington är den gentleman som Filip Tysander, grundare av klockmärket Daniel Wellington, mötte under en resa och blev inspirerad av. Denne brittiske gentleman hade en oklanderlig stil och till sina klockor bar han natoband. En stark vänskap uppstod och Daniel Wellington fick klockmärket uppkallat efter sig.

Det speciella klockbandet, natobandet, är en viktig del av klockorna från Daniel Wellington. Natobandet kommer ursprungligen från brittiska flottan där dykare hade tåliga nylonband utanpå sina våtdräkter. Natobanden användes för att undvika rost, men eftersom de är både snygga och tåliga så skapade Daniel Wellington ett stort antal varianter i olika färger och mönster med koppling till de brittiska öarna. Boetterna finns i fem olika storlekar och de finns i stål eller rosé. Allt i en klassisk och tidlös design.